AmsterdamDiner 2015 - Amsterdam Diner Foundation

AmsterdamDiner 2015 vindt op zaterdag 30 mei plaats!!

What a difference a day makes’
Dat was de slogan van het Amsterdam Diner 2014. Voor de behandeling van HIV kan 1 dag het verschil maken. Toen wij dit presenteerden op 19 mei, hadden wij niet kunnen bevroeden dat twee maanden later een rampzalige dag fataal zou worden voor de bedenker van dit onderzoek: Joep Lange en zijn partner Jacqueline van Tongeren. Zij zaten in de MH17 op weg naar het wereldaids Congres in Melbourne.
Hun overlijden is een onbeschrijfelijk verlies. Joep Lange heeft een prominente rol gespeeld in de bestrijding van HIV en Aids vanaf het moment dat de ziekte zich in Nederland openbaarde. Hij was een van de meest vooraanstaande HIV experts ter wereld.

Maar wij nemen geen afscheid van het onderzoek van Joep Lange. Het onderzoek was reeds in een fase gekomen dat het team van Joep Lange – ondanks het gemis aan zijn inspirerende leiding – het onderzoek in zijn geest kan voortzetten. Daarom gaan wij de komende tijd weer het verschil maken!
Wij gaan door met financiële ondersteuning van het project, omdat we erin geloven en uit respect en ter nagedachtenis aan Joep en Jacqueline.

Noteer het alvast in uw agenda!: Op zaterdag 30 mei 2015 gaan wij weer het verschil maken op het 23e AmsterdamDiner, opnieuw in de Heineken Music Hall. U kunt nu al namens u of uw bedrijf een definitieve of optionele reservering maken door contact hierover op te nemen met Robert Weyhenke via robert@amsterdamdinerfoundation.nl of telefonisch via 0615047603.

De prijs voor een tafel bedraagt € 7.500,00 en biedt plaats aan 10 personen.

 

Share Button