Brandon O’Dell directeur AmsterdamDiner Foundation

Per 1 september is Brandon O’Dell directeur van de AmsterdamDiner Foundation. Al jaren is O’Dell intensief verbonden met de aidsbestrijding onder meer door zijn fondsenwervende werkzaamheden voor het Joep Lange Instituut en de Amsterdam Institute for Global Health and Development. Brandon is geboren en getogen in de Verenigde Staten en woont al sinds 2001 in Nederland. Hij danste in Nederland bij zowel Dance Works Rotterdam en het Scapino Ballet. Na zijn danscarrière heeft hij bedrijfskunde gestudeerd en behaalde hij een MBA van de University of Cambridge. In deze functie komt Brandon’s hart voor de aidsbestrijding en liefde voor dans, muziek en performance bij elkaar.

 

‘Het AmsterdamDiner brengt mensen op een unieke manier bij elkaar. Ik zie er naar uit om samen met alle bevlogen betrokkenen verder te bouwen aan deze succesvolle Amsterdamse traditie. Ook wil ik graag een nieuwe generatie betrekken bij de aidsbestrijding en frisse energie inbrengen bij het diner. In de laatste jaren is er vooruitgang geboekt in de strijd tegen aids, maar er is nog heel veel te doen. Wij zijn er nog niet! Alleen met elkaar kunnen wij een wereld zonder aids bereiken’, reageert Brandon.

 

Samen met de gasten en sponsors van het diner, het ADF-team en vrijwilligers, het dagelijks bestuur en de nieuwgevormde Ambassadors Board gaat Brandon zich intensief inzetten. ADF streeft om een wereld zonder aids daadwerkelijk mogelijk te maken.

Twan Huys interviewt Brandon O’Dell tijdens het AmsterdamDiner 2019